zondag 21 maart 2021

Nieuw vakantiepark: Resort Aan De Maas

Tijdens het paasweekend van vrijdag 2 tot maandag 5 april 2021 kun jij als eerste veblijven op ons nieuwste vakantiepark: Resort Aan De Maas. Het resort heeft alles in huis dat een vakantievierend gezin wenst, waterbeleving staat centraal. Een verblijf boeken? Dat kan nu al! We heten je graag welkom op dit splinternieuwe vakantiepark in het Gelderse Kerkdriel.

EuroParcs had met Resort De Achterhoek, Resort De Wije Werelt en Resort Veluwemeer al drie vakantieparken in Gelderland, daar voegen we nu het nieuwste vakantiepark, Resort Aan De Maas, aan toe. Het resort heeft alles in huis dat een vakantievierend gezin wenst, waterbeleving staat centraal. Een verblijf boeken? Dat kan nu al! We heten je graag welkom op dit splinternieuwe vakantiepark in het Gelderse Kerkdriel.

Het vakantiepark is uitgerust met een divers aanbod aan vakantiewoning. Kies bijvoorbeeld voor de Hackfort 6, een luxe vrijstaand chalet, of boek een verblijf in de Pavilion L'etage, waar je met 10 personen kunt verblijven. 

Bron: EuroParcsBoek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van:

  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten