dinsdag 2 maart 2021

Droomparken speelt in op grote sportevenementen komende zomer

Het bezoek aan grote sportevenementen zal voorlopig nog wel even last hebben van de coronabeperkingen. Voor liefhebbers van topsport organiseert Droomparken deze zomer de 'Droomzomer', waardoor de sportfans hun favoriete sport op een vakantiepark kunnen volgen en zelf beoefenen.

Andries Bruil, directeur van Droomparken, heeft wel even moeten puzzelen op het concept: "Door de rare tijden die we nu beleven moet je als park op zoek naar nieuwe kansen. Veel grote sportevenementen zijn het afgelopen jaar afgelast en uitgesteld naar 2021. Daar mag waarschijnlijk nog weinig publiek bij aanwezig zijn. Wij willen deze sportbeleving voor de fans mogelijk maken in een vakantie-omgeving. Op ons Veluwse Droompark De Zanding bieden we de mogelijkheid om de sporten (coronaveilig) te volgen op grote schermen, en daarnaast ook zelf te gaan sporten in een natuurlijke omgeving. Deze aanpak past prima in onze strategie om vaker met thematiseirng te werken op onze vakantieparken." 

De Droomzomer

Het thematische festival op Droompark De Zanding wordt georganiseerd van 11 juni t/m 16 september. In deze periode vinden vele grote internationale sporttoernooien plaatsen w.o. Het EK voetbal, de Olympische Spelen, Tour de France, Wimbledon, en de Grand Prix formule 1 races op Zandvoort.

De Droomzomer wordt een shortbreak vakantie boordevol sportbeleving. Op Droompark De Zanding in Otterlo kun je sport beleven in weekenden of midweken. Binnen een arrangement zijn er talloze belevenissen voor jong en oud. Hiervoor worden alle benodigde en vereiste coronamaatregelen getroffen. Je kunt samen sport kijken, meedoen aan sportactiviteiten, je laten inspireren door boeiende verhalen van sporters en sportfanaten, of juist lekker ontspannen en genieten met massages of schoonheidsbehandelingen. Niets moet, alles mag.

Bron en hele artikel: PretwerkBoek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van:

  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten