donderdag 28 januari 2021

Romantisch weekendje weg - Droomparken - Valentijnsweekend voor twee

 
We skippen al zoveel de afgelopen tijd, dus laten we Valentijnsdag extra speciaal maken! Jij scoort gegarandeerd punten met een superromantisch weekendje weg voor twee. Verblijf samen in een sfeervolle Tiny House, luxe Studio of moderne Cube.
 
En dat met 40% korting! Daarnaast kun je allemaal lekkers bijboeken dat keurig voor jouw vakantiewoning wordt afgeleverd. Je hoeft maar één ding te doen: samen genieten! Wij zwijmelen alvast weg...

Laat een romantisch diner bezorgen 

Je kan kiezen uit een starter box of een complete shared dining box. De starter box bestaat uit een aantal heerlijke gerechtjes om samen van te genieten. De starter box is te bestellen vanaf 2 personen en kost €19,50 per persoon. 

De shared dining box bestaat uit een groot aantal kleine, warme en koude gerechtjes om heerlijk samen te delen. Uiteraard mag een heerlijk dessert niet ontbreken. De instructies worden meegeleverd dus met een paar kleine handelingen zet jij een heerlijk diner op tafel voor jouw geliefde. De shared dining box is te bestellen vanaf 2 personen en kost €37,50 per persoon. Bekijk onderaan de pagina wat er precies op het menu staat!
Boek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van:

  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten