woensdag 6 januari 2021

Eigenaren stoppen met Music Club Kampen, gebouwen verkocht aan EuroParcs

Eigenaren Jos en Jorita Meuleman gaan stoppen met de Music Club Kampen. Het stel heeft dat bekendgemaakt in een afscheidsbrief aan de medewerkers, die vergezeld ging van een rollade voor de feestdagen. Het gebouw blijkt te zijn verkocht aan het Apeldoornse familiebedrijf EuroParcs. Of dit het definitieve einde betekent van het poppodium blijft nog onduidelijk. Meuleman houdt voor vragen de deur gesloten en de nieuwe eigenaar Wouter Vos was nog niet bereikbaar voor een reactie.

...

Recreatiepark

Een voor de hand liggende gegadigde voor het gebouw zou ook projectontwikkelaar Klaas Bruins Slot zijn geweest. De eigenaar van Camping en Jachthaven Roggebotsluis wilde tot dusver op het naastgelegen terrein een recreatiepark realiseren. Hij wil niet ingaan op vragen over de verkoop van de Music Club.

EuroParcs heeft 18 recreatieparken onder zijn vlag, waaronder Resort Veluwemeer bij Nunspeet. Of dit bedrijf ook Roggebotsluis heeft overgenomen viel gisteren door een storing in de systemen van de KvK niet na te gaan.

Bron en hele artikel: De StentorBoek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van:

  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten