dinsdag 22 december 2020

Droomparken doneert 4.400 kommen soep aan voedselbank Arnhem

Cees den Hertog, operations manager van de Voedselbank Arnhem heeft donderdag 17 december 1100 liter oftewel 4.400 kommen soep in ontvangst genomen van Dennis Sotthewes, parkmanager van Droompark Hooge Veluwe in Arnhem. Het gebaar is bedoeld hart onder de riem van de voedselbanken die het bijzonder zwaar hebben in deze tijden van corona om aan de toenemende vraag te voldoen.

Het afgelopen jaar heeft Droomparken gasten die incheckten op een van de 15 Droomparken onthaald met een kop soep van Soupalicious. Van iedere liter soep die Droomparken afneemt, doneert Soupalicious een liter soep aan de voedselbanken. Dennis Sotthewes: ‘Mooi dat we in deze moeilijke coronatijd mensen met een kleine portemonnee een steuntje in de rug kunnen geven. We kiezen er daarom voor onze gasten te ontvangen met een lekker kopje soep en zo de voedselbanken te steunen. We hopen op deze wijze nog veel meer soep te kunnen doneren en het zou natuurlijk mooi zijn als meer bedrijven in onze regio Soupalicious gaan afnemen’, aldus Sotthewes.

‘Een geweldig initiatief van Droomparken en Soupalicious, dit wordt door ons enorm gewaardeerd en de soep komt absoluut goed terecht,’ voegt Cees den Hertog toe.

Bron: DroomparkenBoek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van:

  


Geen opmerkingen:

Een reactie posten