woensdag 2 december 2020

Kerst bij Droomparken

Het is bijna weer zover!

Vier de kerst in deze bijzondere tijd bij Droomparken! Geniet van de natuur in winterse sferen, de rust, van elkaar en laat je (kerst)diner lekker bij je thuis bezorgen of ga zelf aan de slag in de keuken.

Een vakantie boeken moet natuurlijk geen onverwachte extra zorgen opleveren. Boek daarom nu je vakantie met cashback-garantie: kosteloos omboeken, kosteloos annuleren of een voucher.

Klein, intiem en heel sfeervol

Beleef de kerst op en rondom de vakantieparken van Droomparken. Elk vakantiepark is ondergedompeld in een sfeervolle kerstsetting, heeft een kerstprogramma en winterse activiteiten in de buurt. Ontdek wat er deze winter met de kerst, kerstvakantie en de kerstdagen te doen is bij Droomparken.

Verblijf romantisch samen met jouw partner of gezellig met je gezin op een uniek gelegen vakantiepark, in een karakteristieke omgeving en in een luxe vakantiewoning. Maak een heerlijke winterwandeling in de prachtige natuur, reserveer het kerstmenu en laat je verwennen terwijl de kids zich vermaken met de animatie tijdens de kerstvakantie! Heerlijk toch?

Speciale arrangementen / mogelijkhedenBoek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van:

  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten