vrijdag 11 december 2020

Speciaal kerstdorp voor Feyenoord-supporters

Feyenoord en Droomparken bieden supporters in dit bijzondere ‘coronajaar’ de mogelijkheid om een dierbare aan te melden voor een magische kerst in het Feyenoord-kerstdorp. De campagne wordt afgetrapt met een videocommercial met een hoofdrol voor ‘KerstJan’ (Jan Boskamp).

In het ‘Feyenoord-kerstdorp’ op Droompark de Zanding (Otterlo) zijn 12 luxe vakantiehuizen volledig omgetoverd in een Feyenoord-kerstsetting. Supporters kunnen een dierbare nomineren die zij een uniek Feyenoord-kerstweekend gunnen. Uit alle aanmeldingen worden 12 gezinnen en/of stellen geselecteerd die een onbezorgde en magische kersttijd verdienen. Zij kunnen er van 18 tot en met 21 december een geheel verzorgd kerstvakantieweekend tussenuit.

Net als bij eerdere campagnes van Droomparken speelt Jan Boskamp de hoofdrol in de campagnevideo. Dit keer krijgt hij echter hulp uit bijzondere hoek: een ‘elf’-tal met Feyenoord iconen Regi Blinker, Ulrich van Gobbel, John Metgod en Ben Wijnstekers biedt ‘KerstJan’ een helpende hand. 

Supporters die iemand willen aanmelden voor een geheel verzorgd kerstweekend in het Feyenoord-kerstdorp kunnen hun nominatie tot en met 15 december insturen via https://www.feyenoord.nl/kerstdorp.

Bron: havenloods Boek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van:

  


Geen opmerkingen:

Een reactie posten