zaterdag 3 april 2021

Plannen voor recreatiepark bij Biesbosch: 'Met een strand, villa's en een beachclub’

Een beetje verloren polder is het. Tussen de Amercentrale en het Wilhelminakanaal. Voor Bart van Rossum vormt die verbinding tussen de vestingstad en Drimmelen een prachtplek voor een recreatiepark. ,,Met een strand, villa's, ecohuisjes, een beachclub en bootjesverhuur zet je Geertruidenberg en de Biesbosch landelijk op de kaart.”

...

Hermenzeil

Van Rossum liet eerder zijn oog vallen op de Slikpolder. Daar werd gekozen voor de natuur. Vervolgens was hij in de race voor jachthaven Hermenzeil. Als lokaal ondernemer eindigde hij tweede, achter Europarcs. Daarover is wat hem betreft het laatste woord nog niet gezegd. In detail treden wil hij niet. Het onderzoek naar de haalbaarheid van de plannen van favoriet Europarcs loopt nog.

Hermenzeil is een paar kilometer verderop langs het water. Een concurrent zo dicht in de buurt dat wil je toch niet? Van Rossum is niet onder de indruk. ,,Het is nog maar de vraag of Europarcs de steigers voor de bootjes aan wil houden", suggereert hij. ,,Dan blijft er alleen een vakantiepark met huisjes en horeca over". 

Bron en hele artikel: BN de stemBoek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van:

  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten