donderdag 8 april 2021

EuroParcs gaat met vakantiepark De IJssel Eilanden voor kwaliteit van buitencategorie

EuroParcs gaat aan het Reevemeer nabij Kampen een vakantiepark bouwen dat de directie van het Apeldoornse bedrijf zelf omschrijft als the next level. EuroParcs De IJssel Eilanden, dat in totaal 400 vakantiewoningen omvat, wordt gerealiseerd op zes kunstmatig aangelegde eilanden.


Bijna elk van die vakantiewoningen is gelegen aan bevaarbaar water. Sterker nog, aan vrijwel elke tuin komt een aanlegsteiger zodat vakantiegangers aan- en af kunnen meren. De bijzondere beleving aan het water wordt verder geaccentueerd door de realisatie van een havenkom. Deze havenkom wordt omringd door appartementen en ‘rijtjeswoningen’ in historische stijl. Daarnaast komt er bij het hoofdgebouw een passantenhaven. De start verkoop van de vakantiewoningen is op zaterdag 3 april.

,,Naast mooie vakantiewoningen gaan we strand- en waterplezier optimaliseren en komen er wandelpaden naar de uiterwaarden die aan het vakantiepark grenzen”, vertelt directeur Wim Vos van EuroParcs. ,,Met prachtige vergezichten over het oer-Nederlandse moeraslandschap en het water. Aan de kant waar het open water direct grenst aan het park komt een stuwwal met wederom een fraai uitzicht over het Reevemeer.”

bron en hele artikel: PretwerkBoek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten