maandag 14 september 2020

EuroParcs slaat vleugels uit in Europa; nieuw park in Oostenrijk

Op donderdag 17 september start de verkoop van vakantiewoningen op EuroParcs Alpenresort Olympiaregion Seefeld.  Dat gebeurt in het informatiecentrum op het resort in Maarn dat geheel in Oostenrijkse sfeer wordt omgeturnd.

De verkoopstart omlijst een nieuw begin voor EuroParcs. Het is namelijk voor het eerst dat het bedrijf, dat inmiddels ruim 35 resorts in eigendom heeft, actief wordt  in Oostenrijk.

Europese ambities

EuroParcs heeft meer Europese ambities. ,,Het zal niet bij dit resort blijven. Wij oriënteren ons momenteel op meerdere investeringslocaties in Europa”, verklaart Wim Vos namens de directie van EuroParcs. ,,De voorwaarden om wel of niet in een project te stappen zijn daarbij hetzelfde als in Nederland. Het moet gaan om locaties in een unieke omgeving die niet alleen Nederlandse investeerders en vakantievierders maar ook buitenlandse ondernemer  en particulieren moet aanspreken. Wij verleggen daarmee de lat naar een nog hoger niveau, maar de basis blijft hetzelfde: Wij ontwikkelen vakantieparken, investeerders stappen daar in door één of meerdere vakantiewoningen te kopen, deze worden vervolgens verhuurd aan gezinnen en de investeerders en wij profiteren daarvan middels de verhuuropbrengsten.”

Bron en hele artikel: pretwerk


               Boek nu een verblijf bij Center Parcs              
  of kiest u liever voor 
Landal Greenparks of Roompot
 Liever een kijkje of verblijf bij DroomparkenTopparkenMolecaten of RCN 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten