vrijdag 28 augustus 2020

EuroParcs start met verkoop vakantiewoningen in Resort aan de Maas

EuroParcs begint eind augustus met de verkoop van de vakantiewoningen op Resort Aan de Maas in Kerkdriel. Het Apeldoornse familiebedrijf heeft sinds de aankoop van het vakantiepark vorig jaar het complex een facelift laten ondergaan.

Er worden kavels aangeboden aan het water met een privéstrand en ook kavels met een fraai uitzicht over een golfbaan. ,,Met deze aankoop versterken we onze marktpositie in Nederland nog meer”, vertelt directeur Wim Vos. ,,Het aantal resorts dat in ons bezit is, ligt nu boven de 35.”

Resort aan de Maas heeft volgens de EuroParcs-directie een oer-Hollandse uitstraling en daarmee enkele ‘unieke usp’s’. ,,De ligging aan de zijarm van de Maas maakt dat er sprake is van veilig zwemwater en grote mogelijkheden op het gebied van watersport en waterrecreatie”,  aldus Vos. ,,Daarnaast is er onlangs een fraaie Maasboulevard afgerond die voor het resort langsloopt. Daardoor kun je prachtige wandelingen aan het water maken tot aan Kerkdriel aan toe. Tenslotte ligt er ook een mooi 9-holes golfcomplex direct naast Resort Aan de Maas waarop je vanaf het vakantiepark ook een fraai uitzicht hebt. Wij hebben dan ook grote verwachtingen voor dit resort. Wij verwachten veel interesse, zowel van mensen die in de vakantiewoningen willen investeren als straks van mensen die op Resort Aan de Maas hun vakantie willen vieren.”

Bron en hele artikel: Pretwerk


               Boek nu een verblijf bij Center Parcs              
  of kiest u liever voor 
Landal Greenparks of Roompot
 Liever een kijkje of verblijf bij DroomparkenTopparkenMolecaten of RCN 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten