woensdag 26 augustus 2020

Esther Vergeer ziet groeikansen in toegankelijke recreatievilla’s van Droomparken

Dit weekend zijn de eerste Rolvedère-vakantiewoningen bij Droomparken feestelijk in gebruik genomen op Droompark Beekbergen. De opening werd verricht door Esther Vergeer, rolstoeltennisser en chef de mission van Paralympic TeamNL.

Dit weekend zijn de eerste Rolvedère-vakantiewoningen bij Droomparken feestelijk in gebruik genomen op Droompark Beekbergen. De opening werd verricht door Esther Vergeer, rolstoeltennisser en chef de mission van Paralympic TeamNL.

Deze aangepaste vakantiewoningen zijn bedoeld voor personen die door - een al of niet tijdelijke - lichamelijke beperking of grote prikkelgevoeligheid andere eisen stellen aan een vakantiewoning. De bekende designer Sheila de Vries, ontwerper van het eigentijdse, prikkelarme interieur was eveneens bij de opening aanwezig.

Marktbehoefte

Uit rapportage van het Sociaal Cultureel Planbureau blijkt dat er in Nederland zo’n 3 miljoen mensen zijn met een ernstige tot lichte mate van mobiliteitsbeperking waarvan er zo’n 250.000 gebruik moeten maken van een rolstoel. Daarnaast zijn er naar schatting een kleine 900.000 mensen in Nederland die behoefte hebben aan een prikkelarme omgeving door bijvoorbeeld een vorm van autisme.

Bron en hele artikel: PretwerkBoek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van:

  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten