maandag 28 september 2020

Droomparken: Artiesten geven online ‘tiny concert’ in Otterlo

Met een prachtige line up van bekende en wat onbekendere artiesten organiseert Droomparken een verzameling online optredens onder de titel ‘In Tiny Concert’. Van poprock tot klassiek repertoire, van musical tot Nederlandse luisterliedjes, van zoetgevoiced tot coloratuur... het zal allemaal de revue passeren tegen de groenrijke achtergrond van de huisjes op Droompark De Zanding in Otterlo.

Tim Akkerman, voorheen de leadzanger van de groep DiRect, zal het spits afbijten met zijn optreden, op vrijdag 25 september om 15.00 uur, dat exclusief te zien zal zijn op het YouTube kanaal van Droomparken. Daarna volgen er elke week nieuwe optredens, zoals dat van de musicalsterren René van Kooten en Brigitte Heitzer, de luisterliedjeszanger Raoul Michel, de sensatie van The Voice of Holland Patricia van Haastrecht, de serene Rotterdamse zangeres Thyrza, en komische operazangeres Lida Straathof.

Naast hun optredens zijn er ook interviews te zien met deze artiesten waarin ze iets meer vertellen over hun repertoire, over hun loopbaan, over hun toekomst en vooral over wat hen inspireert. Dat alles gefilmd bij en in huisjes op het terrein van Droompark De Zanding in Otterlo, rondom het magic hour waarin de zon over de horizon wegkruipt.

Voor de optredens heeft Droomparken niet alleen het bijzondere onderkomen Tiny House ter beschikking gesteld maar ook het nieuwe concept Solo Retreat waar je in je eentje even tot rust en tot jezelf kunt komen. Rondom die huisjes vinden de optredens plaats, tussen de bomen en struiken, in de rust die het park altijd weet uit te ademen.

Droomparken heeft het initiatief voor ‘In Tiny Concert’ genomen om te laten zien dat de organisatie een grote interesse heeft in cultuur, en met name muziek. ,,Het is mooi om te zien hoe de artiesten meteen een thuis vinden als ze op dit terrein neerstrijken,” zegt Kees Griesdoorn van Droomparken over de reeks concerten. ,,Kunst, theater, muziek... het zijn zaken die bijna natuurlijk horen bij een plek als Droompark de Zanding.”

Bron en hele artikel: Barneveldse krantBoek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van:

  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten