dinsdag 3 maart 2020

Zilveren Zoover Award 2019 voor twee EuroParcs’ Resorts

Niet alleen EuroParcs Resort Veluwemeer nabij Nunspeet heeft een Zilveren Zoover Award 2019 (voor tweede keer op rij) gewonnen, óók EuroParcs Resort De Wije Werelt nabij Otterlo heeft de Zilveren Zoover Award 2019 gewonnen. Een prijs die het hoogwaardige verblijfsniveau dat EuroParcs aanbiedt op zijn resorts onderstreept. EuroParcs Resort Veluwemeer en EuroParcs Resort De Wije Werelt kregen de prijs voor het kwaliteitsniveau dat ze over heel 2019 haalden, Zoover heeft daarbij gekeken hoe de gasten zich tussen 1 januari en 31 december 2019 over deze twee vakantieparken hebben uitgesproken.

Om voor deze prijs van de bekende website voor vakantiebeoordelingen in aanmerking te komen, moet een vakantiepark namelijk minimaal een acht scoren als het gaat om beoordelingen en/of waarderingen die bij Zoover worden gepost. Ook moeten er minimaal vijftig reviews zijn geplaatst die specifiek zijn toegespitst op een bepaald vakantiepark. Deze reviews worden door Zoover ook nog eens gecontroleerd of ze niet ‘fake’ zijn: Dat wil zeggen: opvallend te positief of te negatief. Op deze manier wil Zoover enerzijds voorkomen dat de site misbruikt wordt met reviews die niet uit eigen beweging maar door een externe prikkel (geld of een gift) worden geplaatst en anderzijds tegengaan dat het een podium wordt waar bijvoorbeeld uit jaloezie met modder kan worden gegooid.

,,De strenge criteria die Zoover hanteert maakt ons nog trotser dat we deze twee Awards gewonnen hebben”, vertelt Linda van der Wildt, hoofd Marketing Verhuur bij EuroParcs. ,,Het geeft aan dat we met EuroParcs ook qua verhuur top of the bill zijn.”

Woorden die kunnen worden gestaafd met feiten en cijfers, want in mei 2019 won EuroParcs als organisatie de Zoover Award voor de beste Vakantiepark Aanbieder. Vanwege de water-, strand- en bosbeleving, de mooie vergezichten, de hoogwaardige persoonlijke service, de kwaliteit van de zwembaden, horeca, buitenspeelplaatsen én de beleving bij dit alles. ,,Onze cijfers laten zien dat we een steeds hogere bezettingsgraad halen”, aldus Van der Lindt. ,,Meer mensen zorgen voor meer reuring en gezelligheid en ook dat we steeds meer activiteiten kunnen organiseren op de resorts. Dat wordt gewaardeerd. Het stimuleert ons ook om nóg meer te investeren in de resorts waarvan het nieuwe indoor speelparadijs op EuroParcs Resort Limburg in Susteren, met daarin enkele revolutionaire interactieve spelmogelijkheden, ons laatste wapenfeit is.”

Bron: Europarcs

Geen opmerkingen:

Een reactie posten