woensdag 12 februari 2020

EuroParcs opent Resort Kaatsheuvel

EuroParcs opent weer een nieuw vakantiepark: Resort Kaatsheuvel. Het vakantiepark, dat is gelegen in Kaatsheuvel tussen natuurgebied de Loonse en Drunense Duinen en attractiepark de Efteling, is slechts in enkele maanden ontwikkeld.

Het Apeldoornse familiebedrijf is inmiddels hard op weg naar de twintig resorts. Volgens de EuroParcs-filosofie van ‘niet praten maar poetsen’ is er de afgelopen maanden hard gewerkt. Wim en Wouter Vos van de directie; ,,Wij hebben fors geïnvesteerd in de centrumvoorzieningen en op een deel van de eerste fase staan nu al recreatiewoningen.”

Hoog comfortniveau en uitgebreide faciliteiten
De nieuwe vrijstaande recreatiewoningen springen in het oog. ,,Een frisse look, gebouwd met hoogstaande materialen met gevoel voor design en ingericht met een hoge mate van comfort”, verklaren de twee broers. ,,Want dát wil de consument anno nu: Hetzelfde comfort op vakantie ervaren als in de eigen woning. Of beter gezegd: Eigenlijk moet dat comfort nog een beetje groter zijn als je met je gezin, vrienden, vriendinnen of collega’s een weekend of midweek weg bent. Daarom hebben we ook fors geïnvesteerd in diverse faciliteiten.

Bron en hele artikel: Pretwerk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten