vrijdag 13 maart 2020

Maatregelen Europarcs ivm Coronavirus

ituatie voor komend weekend – aankomst vrijdag 13 maart 2020:

Onze vakantieparken blijven geopend en onze gasten kunnen gewoon genieten van hun geboekte vakantie. Op basis van de laatste ontwikkelingen en het nieuws, neemt EuroParcs de volgende maatregelen op de Nederlandse parken:
- Wij adviseren onze gasten om onze website te raadplegen voor actuele openingstijden van alle faciliteiten.
- We besteden extra aandacht aan schoonmaak en de hygi├źneregels.

EuroParcs houdt de situatie omtrent het coronavirus en de aanbevelingen van de gezondheidsautoriteiten nauwlettend in de gaten. Wees gerust dat de veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers onze absolute prioriteit heeft. Al onze parken blijven open onder de reeds opgestelde strikte gezondheidsnormen.

Welke maatregelen heeft EuroParcs in acht genomen met betrekking tot de uitbraak van het coronavirus?
EuroParcs volgt de aanbevelingen van de aangewezen gezondheidsinstanties en de ontwikkeling van het coronavirus op de voet. Indien de situatie dit vereist, zullen wij onze procedures waar nodig aanpassen en aanscherpen. In al onze parken hanteren we strikte gezondheidsnormen in overeenstemming met de geldende voorschriften. We informeren en moedigen onze gasten aan om de gebruikelijke instructies die van toepassing zijn in acht te nemen: regelmatig de handen wassen, in de elleboog hoesten en wegwerptissues gebruiken.

Bron: Europarcs

Geen opmerkingen:

Een reactie posten