zaterdag 20 februari 2021

EuroParcs Group neemt Overijsselse camping Ronduite over

EuroParcs Group heeft camping en jachthaven Ronduite in Wanneperveen overgenomen. Over de plannen voor investeringen op het terrein worden op dit moment nog niet gecommuniceerd.

De camping ligt aan het water in een mooi natuurlijk gebied, midden in Nationaal Park de Weerribben. WimVos, directeur van EuroParcs spreekt van een toplocatie: "De ligging aan het water is wel het belangrijkste pluspunt. Vakantie vieren wordt vooral geassocieerd met het genieten aan, in en op het water. Camping Ronduite in Wanneperveen nabij het waterrijke natuurgebied de Weerribben voldoet in alle opzichten aan deze voorwaarden. De ligging aan het Belaukerweide is prachtig, net als de jachthaven en de ligging van het vakantiepark nabij Giethoorn, de toeristische trekpleister die ook wel het Veneti√ę van het noorden wordt genoemd."

Vos wil nog niet kwijt wat de plannen van EuroParcs Group met de camping zijn. ,,Dat nieuws maken we later bekend. Wel willen we benadrukken dat we bij al onze plannen lokale bedrijven betrekken. Niet alleen in de ontwikkelfase, maar ook daarna bij het beheer en onderhoud van het vakantiepark volgens onze kwaliteitsstandaarden. Daarvoor nemen wij het liefst medewerkers uit de regio aan waar het park gelegen is.”

Bron: PretwerkBoek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van:

  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten