donderdag 13 juni 2024

EuroParcs lanceert ‘SecretParcs'”: vakantie met onbekende locatie

 Vakantieparkenaanbieder EuroParcs lanceert een nieuw concept, ‘Secret Parcs’, voor de vakantieganger die zich graag laat verrassen of niet kan kiezen uit het aanbod van meer dan vijftig vakantieparken. Vanaf 5 juni is het mogelijk om Secret Parcs te boeken op de EuroParcs website en telefonisch via het EuroParcs Klanten Contact Center.


Bij Secret Parcs kiest EuroParcs de bestemming en het vakantiepark, en komt de vakantieganger er kort voor aankomst achter wat deze bestemming is. De bestemming zal één van de parken in Nederland of België zijn. In de aanloop naar het verblijf bij EuroParcs ontvangt de boeker al hints naar de bestemming, zodat de voorpret al meteen begint. Voor wie zich wil laten verrassen maar toch een voorkeur heeft voor een thema, zoals een vakantiepark dichtbij een stad, in de natuur, een familiepark of aan het water, kan tegen een toeslag van tien euro een voorkeur hiervoor aangeven.

Director Rental Sales Martin de Boer zegt: “Voor een zeer scherp tarief kunnen gasten op een unieke manier kennismaken met EuroParcs of nieuwe parken ontdekken. Secret Parcs is dan ook een geweldige aanvulling op ons aanbod van vakantieparken.” Secret Parcs biedt 2-, 4- en 6-persoons vakantiewoningen.

Bron: pretwerkBoek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten