zaterdag 29 juni 2024

Grote Vakantie Deals: Zomervakantie 2024 met hoge korting

 Waar ga jij naartoe deze zomervakantie? Mocht je nog niet geboekt hebben, dan kun je dit nu nog doen met de Grote Vakantie Deals van EuroParcs! Met bestemmingen in Nederland, België, Oostenrijk en Luxemburg zit jouw perfecte zomervakantie deal er gegarandeerd tussen. Dit is je allerlaatste kans om je zomervakantie met korting tot wel 25% te boeken.





Boek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van:

woensdag 26 juni 2024

Europarcs gestart met bouw vakantiepark Enkhuizerzand; wat gebeurt er allemaal?

 De afgelopen maanden heeft EuroParcs veel werk verricht om het gedeelte van het Enkhuizerzand waar het vakantiepark komt, bouwrijp te maken. Inmiddels is de bouwvergunning voor de bouw van 126 vakantiewoningen onherroepelijk en kan de bouw van de vakantiewoningen daadwerkelijk starten.


Voor 26 recreatiewoningen vraagt EuroParcs een aanvullende vergunning aan. Deze woningen vervangen woningen van een ander type. Met de bouw van het vakantiepark wordt de verbetering van het hele recreatiegebied volgens de gemeente Enkhuizen in gang gezet. “Inwoners, bezoekers van de stad en gasten van het vakantiepark kunnen binnen een paar jaar van het opgeknapte recreatiegebied genieten,” laat de gemeente in het nieuwsartikel op haar website weten.

Bron en hele artikel: Ons westfriesland



Boek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van:

donderdag 13 juni 2024

EuroParcs lanceert ‘SecretParcs'”: vakantie met onbekende locatie

 Vakantieparkenaanbieder EuroParcs lanceert een nieuw concept, ‘Secret Parcs’, voor de vakantieganger die zich graag laat verrassen of niet kan kiezen uit het aanbod van meer dan vijftig vakantieparken. Vanaf 5 juni is het mogelijk om Secret Parcs te boeken op de EuroParcs website en telefonisch via het EuroParcs Klanten Contact Center.


Bij Secret Parcs kiest EuroParcs de bestemming en het vakantiepark, en komt de vakantieganger er kort voor aankomst achter wat deze bestemming is. De bestemming zal één van de parken in Nederland of België zijn. In de aanloop naar het verblijf bij EuroParcs ontvangt de boeker al hints naar de bestemming, zodat de voorpret al meteen begint. Voor wie zich wil laten verrassen maar toch een voorkeur heeft voor een thema, zoals een vakantiepark dichtbij een stad, in de natuur, een familiepark of aan het water, kan tegen een toeslag van tien euro een voorkeur hiervoor aangeven.

Director Rental Sales Martin de Boer zegt: “Voor een zeer scherp tarief kunnen gasten op een unieke manier kennismaken met EuroParcs of nieuwe parken ontdekken. Secret Parcs is dan ook een geweldige aanvulling op ons aanbod van vakantieparken.” Secret Parcs biedt 2-, 4- en 6-persoons vakantiewoningen.

Bron: pretwerk



Boek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van: