zondag 12 november 2023

EuroParcs weg uit Apeldoorn: ‘Zijn toe aan een volgende stap’

EuroParcs Group verhuist naar een nieuw hoofdkantoor in Amersfoort. Na een intensieve zoektocht binnen de ‘driehoek Apeldoorn-Amersfoort-Arnhem’ is gekozen voor het voormalige kantoorgebouw van VolkerWessels aan Podium 9 in Amersfoort Vathorst. Nog voor het einde van dit jaar neemt EuroParcs haar intrek in het kantoor en neemt daarmee de grote stap om thuisbasis Apeldoorn te verlaten.

CEO EuroParcs Group Wouter Vos: “De keuze om Apeldoorn te verlaten was voor EuroParcs niet eenvoudig. Sinds de oprichting van het bedrijf zijn we in Apeldoorn gevestigd geweest. Toch hebben wij deze stap vol overtuiging gemaakt. Het nieuwe pand is toekomstbestendig, duurzaam, goed bereikbaar met het OV en de auto en instapklaar, zodat we nog dit jaar kunnen verhuizen. We zijn toe aan een volgende stap in de ontwikkeling van ons bedrijf en ik ben ervan overtuigd dat de verhuizing, waardoor wij met alle hoofdkantoorcollega’s samen in één pand kunnen werken, daar aan bijdraagt.”

Momenteel werken de medewerkers van het hoofdkantoor van EuroParcs Group vanuit drie locaties waarvan twee in Apeldoorn en één in Hoenderloo. Wouter Vos: ‘De verhuizing naar het nieuwe pand in Amersfoort brengt de medewerkers van het hoofdkantoor letterlijk dichter bij elkaar, wat niet alleen prettiger werken is, maar ook een stuk efficiënter.”

Bron en hele artikel: Pretwerk
Boek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten