donderdag 22 juni 2023

Onbemande parkshops in strijd tegen personeelstekort: 'Gasten zijn positief'

  Zelf je boodschappen scannen, betalen en weer door. Het is iets dat we inmiddels bijna allemaal wel kennen uit de supermarkt. Maar ook op vakantieparken kun je straks je dagelijkse inkopen doen zonder dat daar zelfs personeel aan te pas komt. Vakantieparkketen EuroParcs opent dit jaar tien onbemande parkshops.

Het bedrijf uit Apeldoorn startte vorig jaar met de pilot voor onbemande parkshops op twee vakantieparken, waaronder Lochem. Naar eigen zeggen zijn ze hiermee begonnen om zo de service op de parken te kunnen verhogen. "Gasten kunnen eenvoudig de belangrijkste dagelijkse boodschappen halen. "Tegelijk ontlast het onze parkmedewerkers zodat zij nog meer kunnen richten op service richting gasten," aldus Ellen Verburg, Commercial Concept Manager bij EuroParcs .

Gasten zeer positief

De vakantieparkketen met 65 vakantieparken in binnen- en buitenland spreekt van een geslaagde pilot het afgelopen jaar. "De parkshop op ons park in Lochem werd zeer goed ontvangen door onze gasten en de waarderingscijfers van het park zijn zelfs gestegen." Gasten zouden het volgens Verburg fijn vinden dat er altijd een klein assortiment beschikbaar is voor de vergeten boodschappen. "En daarbij komt dat mensen het al gewend zijn door de zelfservice kassa’s in supermarkten en andere winkels"

Bron en hele artikel: Omroep gelderland


 
Boek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten