dinsdag 2 november 2021

Singlesweekend bij EuroParcs

Als ONDERNEMENDE en/of HOOGOPGELEIDE SINGLE heb je vast zin in een lang en actief weekend met andere leuke singles. Maak dan 26, 27, 28 november 2021 vrij in jouw agenda.
 

EuroParcs gaat samen met professioneel datingbureau, DTNG (http://dtng.nl/) een tryout doen voor singles. Voor we dit landelijk gaan introduceren, doen we wel eerst een test. We zoeken nog enkele singles.
 
In het nieuwe format gaan we in de tiny houses 5 mannen en 5 vrouwen plaatsen voor een lang weekend, van vrijdagmiddag tot en met zondag. De singles krijgen een vol activiteitenprogramma, waarin ze uitvoerig de kans krijgen om elkaar te leren kennen. Zowel via groepsactiviteiten zoals samen bbq-en, maar ook via sportieve competitieve uitdagingen en huishoudelijke taken voor duo’s, zullen ze hun karakters goed kunnen tonen en wordt de dialoog tussen de singles gestimuleerd.

Wie zoeken we?

Samen met Matchmaker Lotte Ditzel van relatiebemiddelingsbureau DTNG, hebben we al enkele singles gevonden. De eerste tryout wordt gehouden in het weekend van 26, 27, 28 november 2021 op EuroParcs De Zanding op de Veluwe.

We zoeken singles uit de regio Randstad / Midden-Nederland. Ze zijn hoogopgeleid en/of ondernemer.
• mannen van eind 30 tot 45 jaar
• dames van begin 30 tot 40 jaar

Wat te doen?

Ken je iemand of ben je zelf wel toe aan een relatie en voldoe je aan de gestelde eisen? Reageer dan zo spoedig mogelijk met een kort profiel en graag 1 of meerdere recente foto’s.
We willen graag het volgende van je weten:
• woonplaats, leeftijd en lengte
• belangrijkste karaktereigenschappen
• opleiding en huidige functie/baan
Stuur jouw informatie naar: communicatie@europarcsgroup.nl en we nemen direct contact met je op.

Bron: LinkedIn


Boek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten