maandag 21 juni 2021

EuroParcs Group neemt resorts Uniek Parken over

EuroParcs Group heeft de drie resorts van Uniek Parken overgenomen. Het zijn Bungalowpark Zuiderzee (Medemblik), Résidence Koningshof (Schoorl) en Remboe Village (Epe).

De resorts passen geografisch gezien naadloos in het Nederlandse aanbod van EuroParcs Group. Zij betekenen bovendien een versterking voor de positie van EuroParcs Group aan de Nederlandse kust en op de Veluwe, het grootste natuurgebied van Nederland. De medewerkers van de drie parken komen in dienst van EuroParcs Group. Met de overname van de parken heeft EuroParcs Group het afgelopen half jaar in totaal 15 nieuwe resorts verworven.

Versterking positie

“De overname van de Uniek Parken resorts past in onze groeiambitie,” aldus Andries Bruil van de directie van EuroParcs Group. “We willen de grootste aanbieder van vakantieparken in Europa worden. Met de parken direct aan de Noordzee, het IJsselmeer en op de door onze gasten zeer geliefde Veluwe, hebben we een goede slag geslagen. Voor EuroParcs Group zijn niet alleen de Nederlandse, maar ook de Duitse toeristen erg belangrijk. We zijn bij onze oosterburen met een eigen kantoor actief. Met deze parken in ons aanbod versterken we onze positie als aantrekkelijke aanbieder van vakantieparken voor de Duitse toerist.”

Bron en hele artikel: Pretwerk



Boek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten