dinsdag 14 mei 2019

EuroParcs en Waterland Private Equity werken samen aan Europese expansie

EuroParcs maakt de stap naar de absolute top in de branche van vakantieparken en vakantiewoningen. De onderneming van de familie Vos gaat samenwerken met de Bussumse investeringsmaatschappij Waterland om internationaal door te groeien.

Een mooie stap die EuroParcs de slagkracht geeft om de ambities waar te maken die de bedrijfsnaam al etaleert. ,,Onze resorts behoren tot het topsegment maar we willen onze marktpositie nog verder versterken”, aldus directeuren Wim en Wouter Vos van EuroParcs.

Europese ambities
De focus ligt in eerste instantie nog op Nederland, maar wanneer de belangrijkste binnenlandse doelstellingen bereikt zijn denken EuroParcs en Waterland aan Europese expansie. Tegelijkertijd verandert er voor de zakelijke klanten, gasten en medewerkers niets: de familie Vos blijft het gezicht van de zaak. Wim en Wouter Vos: ,,Waterland is geen investeringsbedrijf dat op de voorgrond treedt. Bij het bedrijf heerst het volste vertrouwen dat wij in het werkveld de punten zullen scoren zogezegd. Op de achtergrond wordt wel overlegd over strategische beslissingen. Welke parken kopen we aan om onze marktpositie te versterken? Waar in Nederland maar nadrukkelijk ook in het buitenland vinden we de spelers (lees: parken, red.) waarvoor de mensen naar onze resorts komen? Dankzij Waterland kunnen we de gewenste buitenlandse parels in Nederlandse eigendom brengen. We zijn als directie dan ook trots dat zo’n gerenommeerde onderneming EuroParcs als partner ziet.

Bron en hele artikel: Pretwerk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten