zondag 20 januari 2019

Droomparken en Mix de Match maken afspraken over begeleiding van studenten

Als eerste partij in de recreatiebranche hebben Mix de Match & Droomparken een samenwerkingsovereenkomst getekend met Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) over de begeleiding van studenten op de parken van Droomparken.

Op Droompark Beekbergen tekenden Kliff van Baak (Droomparken), Sylvia Jansen (Mix de Match) en Jan Willem Mans namens SBB, op dinsdag 15 januari een overeenkomst met een looptijd van 3 jaar. Het gaat om 100 tot 150 studenten per jaar van studierichtingen zoals bijvoorbeeld Leisure & Hospitality, Travel & Hospitality en Facility Management.

Kliff van Baak, operationeel directeur Droomparken: 'Droomparken volgt trends en ontwikkelingen binnen de recreatiebranche op de voet. Door deze samenwerking waarborgen we niet alleen een kwalitatieve begeleiding van het praktijkleren, maar halen we bovendien jonge enthousiaste studenten in huis die ons bedrijf verrijken met de nieuwste inzichten op het gebied van hospitality en activiteiten voor onze gasten. Een win-win situatie!'

Bron en hele artikel: Pretwerk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten