zaterdag 18 oktober 2014

Feestelijke opening van splinternieuw overdekt zwembad op DroomPark De Zanding!

Op 18 oktober is het eindelijk zover. Na vele maanden van ideeën uitwisselen, plannen, bijsturen en hard werk is het nieuwe overdekte zwembad op DroomPark De Zanding klaar voor gebruik! Het zwembad is een absolute verrijking van het park en geheel passend in de prachtige Veluwse natuur. Bij de bouw van het zwembad heeft DroomPark De Zanding nauw samengewerkt met de gemeente Ede en diverse natuur- en milieuorganisaties om het zwembad niet alleen een verrijking van het park te laten zijn, maar ook zeker een verrijking van de omgeving en de natuur. Het zwembad is toegankelijk voor de parkgasten van DroomPark De Zanding. Het zwembad zal ook opengesteld worden voor de inwoners en bezoekers van Otterlo. DroomParken is hierover met diverse lokale instanties in overleg.

De feestelijke opening vindt plaats op zaterdag 18 oktober. Vanaf 10.00 uur zijn parkgasten, inwoners en omwonenden van Otterlo en alle andere geïnteresseerden van harte welkom om de officiële opening bij te wonen. De officiële openingshandeling wordt om 11.30 uur verricht.

Het splinternieuwe zwembad, compleet met wellness, beschikt over een infraroodcabine, verwarmde relaxbanken, een Finse sauna, een Turks stoombad en nog veel meer heerlijke wellness voorzieningen om een optimaal ontspannen verblijf te garanderen.

Bron en hele artikel: De Puttenaer

Geen opmerkingen:

Een reactie posten