donderdag 14 augustus 2014

Heartvilla opent haar deuren

n het weekend van 21/22 juni is voor Stichting Heartbeat een langgekoesterde droom uitgekomen Op DroomPark de Zanding in Otterlo zijn de deuren geopend van de HeartVilla, een prachtig vakantiehuis waar gezinnen met een jonge hartpatiënt een heerlijke plezierige en ontspannen vakantieweek kunnen beleven, waarbij indien nodig zorg wordt ingericht.

Ambassadrice Vivian Boelen verrichte samen met hartekinderen Chelsea, Pirke, Sebastiaan, Timothy en Tom de officiële opening door het lint door te knippen waarmee de HeartVilla als een kado was ingepakt.
Aansluitend konden de ruim 100 aanwezige relaties en sponsoren van Stichting Heartbeat het prachtige resultaat bewonderen en in de tuin genieten van een heerlijke wijnproeverij van Olverre, smoothies van De Frisse Verleiding en hapjes van Hotel Kruller, Topslager Hol en Restaurant Aan het strand. Op zondag werd met een open huis voor gezinnen en andere geïnteresseerden aansluitend aan de jaarlijkse HeartDrive het openingsfeest nog eens dunnetjes overgedaan.
De kinderen werden geschminkt en konden een vogelhuisje beschilderen en iedereen kon een heerlijke verse pizza proeven van Ecopizza.nl. DroomPark De Zanding is gelegen op één van de mooiste stukjes Nederland, net buiten de bebouwde kom van het Veluwse dorpje Otterlo.
Tijdens de vakantie in de HeartVilla kunnen gezinnen in de nabije omgeving genieten van zandverstuivingen met kilometers ver uitzicht en bossen waar het daglicht nauwelijks doorheen komt. Op het DroomPark is een heerlijk zandstrand en natuurmeer, waar in gezwommen en van hartelust gespeeld kan worden in de uitgebreide en avontuurlijke speeltuinen op het Avonturen Survival Eiland. Vanaf de herfst 2014 is er ook een binnenzwembad. In de omgeving kunnen gezinnen een bezoek brengen aan dierentuinen, Paleis Het Loo of Familiepretpark Koningin Julianatoren. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een heerlijke vakantie op de Veluwe.

Bron en hele artikel: Stad Tiel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten