donderdag 13 februari 2014

Droomvilla voor Stichting Heartbeat

Met de realisatie van de HeartVilla op DroomPark de Zanding in Otterlo komt voor Stichting Heartbeat een lang gekoesterde wens uit. Nog voor de zomer zal er op de Veluwe een prachtige villa gebouwd worden, waar gezinnen met een jonge hartpatiënt een plezierige en ontspannen tijd kunnen beleven. De aanschaf van de HeartVilla vormt de apotheose van het succesvolle HeartGala dat in november in Studio 21 is gehouden.

De villa komt te staan op het DroomPark de Zanding, pal aan het Nationaal Park de Hoge Veluwe en omringd door beekjes en een prachtig natuurmeer. Gegarandeerd een heerlijke omgeving voor de gezinnen, die een echte zorgeloze tijd verdienen voor of naeen hectische periode in het ziekenhuis. Heerlijk wandelen in de natuur, een ontspannen fietstocht maken, zwemmen of een bezoek brengen aan een van de dierentuinen of attractieparken in de omgeving behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Het organiseren van vakanties, waarbij indien nodig zorg wordt geregeld, is niet het enige dat Stichting Heartbeat doet. Jaarlijks worden eendaagse activiteiten georganiseerd, onder meer een racedag op het circuit van Zandvoort, een toertocht met cabriolets, een dagje naar een pretpark, HeartBallooning, een dag in het teken van ballonvaren en HeartGolf for Kids, waar men kennis kan maken met de golfsport. Allemaal activiteiten met plezier en ontspanning als uitgangspunt voor de doelgroep van Stichting Heartbeat. Om alle activiteiten en de HeartVilla mogelijk te maken organiseert Stichting Heartbeat een aantal fondsenwervende evenementen, zoals het HeartGala. In september wordt het golftoernooi HeartGolf gehouden.

Bron en hele artikel: Stad Tiel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten