dinsdag 15 oktober 2013

De onthulling van ‘Het Geheim van Otterlo’…

Al enige tijd wordt er hevig gespeculeerd over “Het Geheim van Otterlo”; een prachtig recreatiepark midden in de overweldigende natuur van de Veluwe. Een toeristische locatie welke al in de jaren ’30 tot de toplocaties van Nederland behoorde, in de jaren ’80 stond het park zelfs in de top 3 van Nederland. Vele Nederlanders zijn dan ook bekend met deze plek “De Zanding”; eigen ervaring, eerste kampeerplaats, schoolkamp, zwemmen... Eerste liefde! DroomPark De Zanding gaat deze omgeving terugbrengen naar zijn rechtvaardige plaats in de top van Nederland, anno de 21e eeuw! DroomParken introduceert u: Het Nieuwe Recreëren.

Oprechte authentieke waarde in combinatie met frisse innovatieve producten; de juiste balans vinden tussen product, mens en natuur is de kern en daarmee het waardevolste bezit! Dat is de filosofie van DroomPark De Zanding. Een ongeëvenaard project die deze kenwaarden ongeëvenaard met elkaar in balans brengt. DroomParken slaat met dit unieke project de brug tussen het oude nostalgische ‘terug naar de natuur’-recreëren en het nieuwe innovatieve ‘ontsnappen in luxe’-recreëren. Voortgekomen uit de drukke veeleisende maatschappij staan ontspanning en geestverruiming centraal in onze vakantiewensen; een onmiskenbare beleving van vrijheid en waarde, midden in de natuur.

Het geheim; de herontdekking van één van de mooiste plaatsen van Nederland! De natuur is nog altijd adembenemend, zo niet beter door beschermende maatregelen. De behoefte aan puur en eerlijk is en wordt alleen maar groter. Tijd om deze puurheid in al haar schoonheid terug te brengen en beter! Je eigen bezit, 100% waardevol, 100% natuurlijk!....

Bron en hele artikel: edestad

Geen opmerkingen:

Een reactie posten