woensdag 31 juli 2024

EuroParcs introduceert nieuwe mascotte; Yuki

EuroParcs Zuiderzee in Biddinghuizen had donderdag 18 juli de primeur met de introductie van Yuki, de nieuwe internationale mascotte van EuroParcs . De op het park vakantievierende kinderen mochten als allereersten deze sympathieke mascotte in levenden lijve leren kennen.


Door de snelle groei van EuroParcs in de afgelopen jaren en een veranderende tijdsgeest, was er behoefte aan een nieuwe internationaal inzetbare en toekomstbestendige mascotte. Dat is Yuki geworden. Yuki is een magisch wezentje waar gasten op de EuroParcs vakantieparken op speelse en educatieve wijze veel plezier mee zullen beleven.

...

Yuki

EuroParcs Concept Developer Fun & Entertainment Martijn Dijkstra: ‘Als naam is de keuze gevallen op Yuki. Deze genderneutrale naam is kort en krachtig en is door alle nationaliteiten in Europa goed uit te spreken, de i op het einde geeft het een vriendelijke warme klank en heel belangrijk: de naam Yuki roept geen negatieve associaties op. In het Japans betekent het zelfs geluk.” Yuki is speciaal ontworpen om een glimlach op de gezichten van de gasten bij EuroParcs te toveren, jong en oud. Met zijn warme uitstraling en ondeugende charme zal Yuki een centrale rol spelen in het creëren van onvergetelijke ervaringen. “Van spannende speurtochten en leuke meet-and-greets tot gezellige fotomomenten,’ vervolgt Martijn Dijkstra, ‘Yuki is er klaar voor om gasten van onze vakantieparken te entertainen!”

Bropn en hele artikel: Pretwerk



Boek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van: